Study guides

Q: What is 40 plus 15 percent?

Write your answer...

Submit

Related questions

15 + 40% = 21

12 x (1 + (30/100)) = 15.6 x (1 - (15/100)) = 13.26 x (1 + (40/100)) = 18.564

+40% + 40% = 80%

15/40 = 37.5 percent

40 percent !

0.06 is 15% of 40%

20 plus 15 percent = 23

4.43 plus 15 percent is 5.0945

25x (square) plus 40 plus 15 equals 680.

Multiply the number by the percent in decimal form. Example: 15 percent of 40 would be 40 x .15 = 6. (15 percent of 40 is 6).

The answer is: 98.73482 or 9,873.482%

2.6667

40% + 30% = 70%

15 as a percentage of 40 = 100*15/40 = 37.5%

23 percent plus 15 percent is 38 percent. However, this only works if the percents are of the same thing.

6/15 = .40 or 40%

40 + 15% = 40*1.15 = 46

15/100 of 40 = 6

15% discount on 40 = 34

-55

About 62% of Americans are black.

15% of 40 = 15% * 40 = 0.15 * 40 = 6

15 percent of 40 dollars = $615% of $40= 15% * $40= 0.15 * $40= $6

5,700 + (40%) = 7,980

40% of 15 = 40% * 15 = 0.4 * 15 = 6